Over ons

Na 20 jaar ervaring in een vermaard wijnhuis werd het tijd om op eigen benen te staan.
Wijn is passie, onze passie, die wij met U wensen te delen.

Wijnen Crijns, een verhaal
vol passie

Het is interessant hoe het leven soms loopt…

Klaar om het werkveld te betreden in de informaticawereld, merkte ik al snel dat mijn ware passie ergens anders lag: wijnen. Ik maakte de overstap en na een opleiding en een aantal jaren als sommelier in een 2-sterrenzaak, ging ik aan de slag bij een vermaard wijnhuis.

Ik verdiepte me in het gigantisch assortiment aan wijnen, legde connecties in de wijnwereld en ondervond hoe graag ik mensen help bij hun zoektocht naar de juiste wijn. Ook ontdekte ik de verfijnde wereld van food and wine pairing, waarin ik mijn passie voor koken kon combineren met advies geven over welke wijn men best serveert bij elk gerecht.

Uiteindelijk werd het tijd om op eigen benen te staan: Wijnen Crijns was geboren.

En mijn passie voor wijn? Die is er meer dan ooit en wil ik graag met U delen.

Wijn is genieten

Wijn spreekt een eigen taal en wekt emoties op. Een goede wijn proeven volstaat al om de liefde en complexiteit die wijn kan bieden, te ondervinden. Wijn is genieten. Geniet U mee?

Ons uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment bestaat voornamelijk uit pure en ambachtelijk gemaakte wijnen. We werken met wijnboeren die een passie hebben voor hun vak en zorg dragen voor de natuur en hun wijngaard. Wijnboeren die elk hun specifieke stijl hebben. De focus ligt op originele, karaktervolle en authentieke wijnen. Wijnen uit verschillende regio’s en in elke prijsklasse, geselecteerd met ervaring, kennis en passie. Voor elk wat wils dus.

Op zoek naar een wijn die bij U past?

Maak een afspraak